divendres, de març 06, 2009

Perills de les xarxes socials

No és la primera vegada que parlo de les xarxes socials, però gràcies a un company he trobat en el seu bloc, zonatic-n, dos vídeos que m'han semblat molt interessant i els volia deixar recollits aquí.

Sóc dels que pensa que la major part del que ens podem trobar a Internet, ens ho podem trobar a la vida real, però també és cert que la Xarxa facilita la comunicació i crea una falsa sensació d'anonimat. I és que deixem moltes més petjades a la Xarxa de la que ens pensem!

Altra cosa és que, envoltats d'"amics", mostrem coses nostres que mai aniríem escampant a quatre vents pel carrer. I pel cas és el mateix!

Gràcies Xavi per les teves reflexions.




2 comentaris:

f.xavier.suñé ha dit...

Gràcies Joan per referenciar zonatic-n i per les magnífiques aportacions que ens fas en el teu bloc i en el teu dia a dia.
xavi

Anònim ha dit...

Els videos ja no es poden veure més; però m'imagin qualsevol cosa.
De totes maneres la meva cerca per Internet era "xarxes socials perills" i he topat amb el teu blog. El que em sembla molt perillós és la quantitat d'informació que depositam als llocs gratuïts. Què en fan de tot això?. Qui hi té accés?. Ens poden denegar el visat per visitar els EEUU (je je)?. Crec que la gent és massa confiada compartint-ho tot.

Joan