dissabte, d’agost 01, 2009

Nou postgrau UOC-Espiral: Ús creatiu de las tecnologies en educació

Missatge rebut:

Un repte, un toc d'aire fresc, creatiu i innovador; un postgrau destinat a tots aquelles persones, professionals de l'educació, que volen incorporar les tecnologies de la comunicació i l'aprenentatge en la seva tasca diària als centres educatius. Aquesta proposta formativa és fruït de l'experiència de treball i l'anàlisi i la reflexió d'Espiral, Educació i Tecnologia, i està directament relacionada amb la realitat actual de les aules educatives.

Els objectius competencials són els següents:

  • Desenvolupar un enfoc creatiu de les problemàtiques vinculades a l'ús de les tecnologies en l'organització de l'aula i de l'escola.

  • Analitzar i valorar el potencial d'aplicació de les noves metodologies, tendències i experiències de bon ús de les tecnologia en l'educació primària i secundària, i també d'adults.

  • Conèixer i emprar les noves eines de la societat digital i els recursos tecnològics disponibles a la xarxa.

El postgrau tindrà una durada de dos o tres semestres i un tracte preferencial als socis i sòcies d'Espiral, que el podran cursar amb un 17% de descompte sobre el preu ordinari.

Es cursaran tres assignatures obligatòries, una optativa -totes elles de 6 crèdits ECTS- i un projecte final, d'acord amb la següent proposta:

  • Fonaments pedagògics i competència digital.

  • Recursos per al desenvolupament de la creativitat.

  • Organització innovadora de l'aula i xarxes socials docents.

  • Metodologies col·laboratives per a l'aprenentatge (optativa)

  • Generació cooperativa de recursos educatius multimèdia (optativa)

  • Projecte final de Postgrau.

Aquesta formació s'orienta als participants que, amb un coneixement bàsic de les eines informàtiques, vulguin prendre un paper actiu en el seu procés d'ensenyament-aprenentatge, plantejant dubtes, incorporant les seves experiències, participant activament, implementant pràctiques reflexives, intercanviant coneixements.

Ús creatiu de les tecnologies en l'educació és una aposta, i, a la mateixa vegada, una resposta a la necessitat de canvi metodològic necessari en les aules educatives. Comencem al setembre, t'hi apuntes?

Més informació en l'espai web d'Espiral http://ciberespiral.net/ i/o trucant al telèfon d’Assessoria personalitzada de la UOC: 902 372 373, de dilluns a divendres, de 9 a 20 horesCap comentari: