dissabte, d’agost 01, 2009

La guerra de les galàxies II

És més que evident que la Guerra de les Galàxies continua a la Xarxa i que ningú es vol quedar enrere.

Fa uns mesos Microsoft va apostar per llençar un nou cercador, el Bing i Google contraataca ara amb l'anunci d'un nou sistema operatiu el Google Chrome OS, un cop el navegador Google Chrome sembla consolidat

Sembla que inicialment el Google Chrome OS serà una evolució del seu sistema operatiu per a telèfons mòbils de Google, l'Android, i que inicialment nomès s'instal·larà en netbooks. També es comenta que estarà pensat per aquells usuaris que prioritzin la navegació per Internet a d'altres funcions dels PC. Però la cosa no ha fet més que començar.

I ja cal que Microsoft es posi les piles davant l'imminent llançament del Windows 7 per tapar les misèries del Windows Vista.

Però, tot i això, Microsoft no es queda de braços creuats, i ja que ha anunciat un acord de cooperació entre Microsoft i Yahoo per tal col·laborar unint els seus sistemes de cerques i de publicitat per fer front a Google. Sens dubte el bing en sortirà reforçat!

I el que és més important per als usuaris, Microsoft també va anunciar la preparació d'un nou paquet de programes d'ofimàtica que es podran descarregar gratuïtament des de la Xarxa. Caldrà estar amb les orelles ben parades!

Algú sap si en català hi ha alguna dita similar a la de "A río revuelto, ganancia de pescadores"?