dissabte, de gener 16, 2010

Spotifyadicte

Si hi ha algun hobby amb el que realment disfruto és amb la música. I tan hi fa el gènere ja que sóc capaç de disfrutar tant amb això, com això, d'en Tero, el meu company d'escola, o això, d'un altre colomenc.

No és d'extranyar, doncs, que des de que aquesta setmana m'hagin enviat una invitació del Spotify hi estigui absolutament enganxat.

Segons ells mateixos "Spotify te da acceso legal y gratuito a un inmenso archivo musical. Lo único que hace falta es crear una cuenta y descargar el reproductor de transmisión de música". Aquí teniu el que diu la Viquièdia d'Spotify.

De que serveix tenir decenes de vinils i centenars de CD's si allà on vagis pots tenir milions de cancons si tens connexió a Internet. Aquí hi ha un vídeo que ho resumeix.

No és d'extranyar, per tant, que Spotify resulti una revolució en la forma d'accedir a la música.

Hi ha dues maneres d'accedir a Spotify, per invitació i de pagament. Si no tens invitació la pots demanar directament a la gent d'Spotify, però jo fa temps que ho vaig fer i encara estic esperant.

També pots aconseguir una invitació per Internet, no és difícil. Si haguès conegut Spotify abans, segur que no haguès esperat a que m'haguessin convidat.

La versió gratuïta inclou anuncis de tant en tant, entre cançó i cançó. Aproximadament cada 5 minuts. La de pagament no. Però si estàs acostumat a escoltar la música a la ràdio, tampoc hi trobes massa diferència.

Lògicament a Internet hi ha molt informació sobre Spotify, des d'un bloc sobre el tema amb informació interessant, tot i que no gaire actualitzat, fins a la pàgina d'ajuda de la pròpia aplicació. Aquí més informació tan a favor, com crítica sobre la criatura.

I per acabar, que millor que una cançó:


2 comentaris:

mroman ha dit...

Hola en aquesta adreça, no cal invitació. https://www.spotify.com/en/get-started/

És molt interessant les llistes de reproducció.

http://open.spotify.com/user/spotyshare/playlist/6WxLK4p9vWpmQQogXYnhuQ

http://open.spotify.com/user/cancionesymusica.com/playlist/5dcIZtBFy1aruCdnac3FxX

Joan Padrós ha dit...

Moltes gràcies Marià,

seguirem investigant.