dimarts, de maig 29, 2018

L'Ian

Article publicat al número de Primavera del 2018 de la Revista Escolar del CFA Palau de Mar.


L’Ian és un home tranquil, amb poca cosa és conforma i, tot i els problemes, és feliç amb la seva família i la seva feina.

Llicència: CC0 Creative commons. Font: Pixabay

Viu en un barri dels afores d’una gran ciutat, prou lluny per estar a prop del mar i la muntanya i prou a prop per no sentir-se lluny de res. Li agrada la música, la fotografia i escriure; tot i que no té gaire temps per als seus hobbies. Ah! I també és un apassionat d’Star Wars. Viu amb la seva dona i els seus fills, una nena que ja està entrant a l’adolescència i un noi que ja hauria de començar a sortir-ne.

Li agrada pensar que és una bona persona, un home de conviccions fermes i amic dels seus amics. De molt jove, va decidir que volia dedicar-se a la docència i ara dirigeix un centre de formació d’adults de la capital i, a més a més, treballa per a una universitat a distància del seu país.

L’Ian és escocès i voreja la cinquantena. De fet, ell i jo ens assemblem molt. Però hi ha una cosa que ens diferencia: ell ha pogut votar per decidir el futur del seu país i jo no.