dilluns, de novembre 19, 2007

Wink

Wink és un programa que es basa en la captura de pantalles per tal d'anar recollint tot el que passa en el escriptori, o en un part d'ell, i convertir-lo a format flash. Això ens permet, posteriorment, inserir el vídeo tutorial, en una pàgina web, bloc, wiki, etc. En teniu més informació a Wink para la creación de tutoriales i presentacions.

Aquí teniu alguns exemples del que es pot fer amb wink:

Hi ha alguns llocs on explica com utilitzar l'aplicació wink. De fet a la mateixa ajuda del programa enllaça a dos tutorials (fets en wink, és clar) que expliquen com utilitzar el programa. El problema, per als que ho sigui, és que estan en anglès.

També hi ha d'altres tutorials, en format web, però, i en castellà. En poso alguns aquí que penso que es complementen atès a que fan èmfasi en diferents aspectes del funcionament del programa:

És pot canviar l'idioma del programa a Archivo | Elegir lenguaje. (+ info 2, 3, 4 i 5). També se'n va parlar en la tercera sessió del SETICPA del 2005-06. L'informació està en el seu dossier i hi ha un post a Racó Tic.