dijous, de setembre 25, 2008

Obrint ports

.

Fa temps que tenia pendent obrir els ports per a que la Mula corrés una mica més, i a finals d'agost que tenia una miqueeeeeta més de temps, m'hi vaig posar

Primer de tot he trobat una adreça on la informació està prou bé i és força completa. És Abrir puertos: lista de puertos para abrir en el router ADSL.

I he hagut de buscar els ports que cal obrir. Afortunadament no ha estat dicífil.

A partir del manual de l'eMule he arribat a un tutorial on explica com obrir els ports del meu router. Tot massa fàcil, oi? Doncs si! l'usuari i la contrasenya no funcionen. Per què? Per això.

Doncs truco al servei tècnic d'Imagenio i em diuen qui ha un portal des d'on es pot fer, sense contrasenyes ni res: http://telefonicaonline/portalalejandra.

Bé, desprès d'algunes dificultats més solucionades amb alguna trucada més, els ports queden oberts.

Un altre problema esdevé quan no ens podem connectar a cap dels servidors que apareixen en la llista. Aleshores la solució és gruk (Fixeu-vos en el comandament Add to emule que apareix en la part superior de la pantalla).

Recordeu que podeu descarregar i instal·lar el programa des de Softcatalà. La pàgina de descàrrega del programa està aquí.Nota: fotos de FlickrCC, feu clic damunt de les imatges per accedir-hi.