divendres, de juliol 10, 2009

Prezi, Elluminate i WiZiQ

Aquest estiu estic fent un curs sobre Aprenentatge basat en problemes (ABP) a l'escola d'estiu d'Espiral amb en Jordi Guim.

Avui hem de decidir com presentarem la informació que estem generant i hem de triar entre tres aplicacions que desconec totalment.

La primera és Prezi. Té diferents llicències, una de les quals és gratuïta! Primer problema, està en anglès i a primer cop d'ull no he sabut canviar-ho. Ara bé els resultats semblen espectacular. He donat un cop d'ull per la Xarxa i se'n parlen marevelles (+info, 2, 3 i 4)Una altra opció és WiZiQ, una eina pensada per fer classes virtuals. Permet fer presentacions multimèdia, conté una pizarra virtual, té servei de vídeo per mostrar al presentador, etc. (+info i 2). És més una aplicació pensada per fer classes virtual que una aplicació per realitzar presentacions.Un altre vídeo que sembla interessant i aquí hi ha un tutorial per utilitzar-lo:Finalment, la darrera opció és Elluminate. Sembla, també, que està únicament en anglès. Caldrà explorar-ho. Aparentment sembla molt similar a WiZiQ. (+info i 2)Realment són tres aplicacions molt interessants i amb moltes aplicacions, però atès el que estem buscant la meva opció és per Prezi!