dissabte, de juny 16, 2012

Escola virtual d'Estiu 2012






Aquest estiu s'ofereix en el marc de l'Escola virtual d'Estiu Espiral 2012 el curs de Multimèdia bàsica. Si finalment hi ha prou inscripcions serà la quarta edició en què es fa.

Des de sempre el vídeo i l'àudio han format part de les classes i veure a professors o professores amb els ràdiocassette amunt i avall, especialment els profes de llengües, no era estrany. Encara recordo quan van instal·lar l'aula d'àudiovisuals de l'institut on vaig estudiar. Ara qualsevol aula pot estar millor equipada que aquella aula que ens semblava fantàstica. (Per cert, en aquella aula, gràcies a la professora de francés vaig descobrir coses com aquesta).
`
Corren nous temps, nous formats d'emmagatzematge d'imatges, d'àudio i de vídeo. Però també temps de retallades, de deficients connectivitats als centres educatius, d'incerteses, de projectes EduCAT1x1 que ara hi són i ara ja no hi són. Per tal cal avançar, però també conèixer els problemes i poder-nos-hi anticipar i minimitzar-los.

És el que pretén aquest curs. presentar un seguit d'eines per a poder entrar amb garanties a l'aula sabent que, molt probablement, tot acabarà funcionant.

Us deixo el vídeo promocional de l'Escola Virtual d'Estiu 2012 i el missatge informatiu:






Benvolgut/benvolguda,

T'animem a participar a l'Escola virtual d'Estiu Espiral 2012 organitzada per l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia. L'edició d'enguany es realitzarà entre el 29 de juny i el 15 de juliol i a la nostra oferta formativa pots trobar un ampli ventall de cursos relacionats amb les TIC/TAC aplicades a l'educació.

Els nostres cursos formen part del Pla de Formació Permanent del Departament d'Ensenyament, i per tant estan reconeguts a tots els efectes administratius per al professorat en actiu tant a l'escola pública com concertada de Catalunya (oposicions, estadis, concurs de trasllats, càtedres). Cal dir que tota la nostra formació és a distància (entorn Moodle), la qual cosa suposa un gran avantatge en aquestes dates preestiuenques.

Et fem arribar la relació de cursos per tal que puguis consultar els seus programes i triar el que s'ajusti millor a les teves necessitats i interessos. Així mateix, et recordem que els socis i sòcies d'Espiral disposen d'un 40% de descompte en l'import de la matrícula.

En el marc de les accions formatives, i per completar l'oferta d'aquesta Escola virtual d'Estiu Espiral 2012, et presentem un conjunt de cursos del programa Docents en xarxa, una nova activitat d'Espiral, Educació i Tecnologia, en col·laboració amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). La durada d’aquests cursos és del 4 al 30 de juliol.

Docents en xarxa està específicament dirigit al professorat d'educació primària i secundària, per tal d'estructurar solucions formatives que responguin a les necessitats dels docents.

Aprofita l'estiu per a formar-te i anima't a participar! El termini d'inscripcions es tanca el proper 22 de juny per als cursos d’Espiral i el 2 de juliol per als cursos del programa Docents en xarxa. Cada cop queden menys places! Apunta't ja!

T'esperem a l'Escola virtual d'Estiu Espiral 2012!!!

Salutacions,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ah! Moustaki...

Hola de nou, Joan.

Molt interessant el programa. Vaig a re-enviar-lo a qui sé que l'interessarà.

Salut!

Joan Padrós ha dit...

Moltes gràcies Kenneth.

Un plaer retrobar-te per aquí

Salutacions